header pica 2016

Het accountantskantoor is op 1 januari 2008 ontstaan door een samenwerkingsverband tussen twee Accountant-Administratieconsulenten (AA’s): Gerrit Mendelts en Theo Trox.

Door de samenwerking wordt het Accountantskantoor Mendelts voortgezet dat al vele jaren in Loppersum is gevestigd. Gerrit heeft zich per 1 januari 2009 als AA uit laten schrijven en is tot aan zijn pensionering op 20 mei 2015 nog aan ons kantoor verbonden geweest. Onder aanvoering van Theo Trox staat er binnen Accountantskantoor Mendelts & Trox een team van assistent-accountants voor u klaar: Jeroen Wichard, Mariëlle Rijskamp, Hilde Medendorp, Mariska Damstra en Kees Douma.

In het voorjaar van 2016 hebben we een tweede vestiging geopend in Winsum (GN) onder de naam Accountantskantoor Douma & Trox. Ook voor onze klanten uit Winsum en omgeving zijn we nu mooi in de buurt.

mendeltstrox-kantoorHet kantoor in Loppersum is gelegen aan de Molenweg 58, direct naast de voormalige Rabobank. In Winsum vindt u ons in het pand van makelaarskantoor Bruintjes en Keurentjes aan de Geert Reindersstraat 20.

Door onze kleinschalige organisatie zijn we in staat om flexibel te werken en staan we in heel persoonlijk contact met onze cliënten. Onze cliënten bestaan uit allerhande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf: éénpersoonsbedrijven, ZZP-ers, samenwerkingsverbanden en vennootschappen, zowel met als zonder personeel. Wij verzorgen voor u de jaarrekening en de complete bijbehorende belastingaangiften: inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Wij adviseren u graag over de inrichting van uw financiële administratie. U kunt uw financiële administratie en aangiften omzetbelasting natuurlijk ook compleet aan ons uitbesteden. Ook als particulier kunt u uw belastingaangifte door ons laten verzorgen.

Door onze samenwerking met andere deskundigen op het terrein van fiscaal recht, pensioenen, personeel en salarisadministratie kunnen wij u ook verregaander, gespecialiseerde ondersteuning bieden. Wij staan als accountantskantoor onder toezicht van onze beroepsorganisatie de NBA, hetgeen mede onze goede kwalitatieve dienstverlening verzekerd.

Wilt u meer van ons en onze dienstverlening weten, neem dan gerust contact met ons op! Wij ontvangen u graag eens in Loppersum of in Winsum.

Uw voordeel

Wist u dat u als starter voordeel kunt behalen door te kijken voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt?

Maak nu een afspraak dan adviseren wij u graag hierover.

Afspraak

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij onze beroepsvereniging NBA:
zo bent u van goede kwalitatieve dienstverlening verzekerd!

Meer info